To mi je úplne jasné, preto som to z toho článku vypichol Takýchto pseudo-vedeckých štúdií tu už bolo. Závislosť na čomkoľvek má vždy rovnaké účinky - zanedbávanie iných činností. Výpovedná hodnota článku nula bodov.
A jaj na aktualitách som sa už toho dočítal o pred volebných preferenciách od agentúry ktorá vznikla v deň vydania prieskumu, o desiatich koncoch sveta a pod Nula bodov.
neviem, podľa mňa závislosť na internete, záleži aj na danom človeku. ja som bol bez internetu 5/6 dní a nemal som absolútne žiaden problém, vydržal by som aj dlhšie a to na internete trávim polku dňa (samozrejme ak som v ten čas doma)
no jo ale vezmite si to ,ze existuju ludia,ktori su zavisli na ich virtualnom zivote ....podla mna existuje zavislost na internete ako takom..ale zeby bola taka silna ako na kokain ? to sa mi nechce verit...ak sa nemylim tak ludske telo sa stava zavislim na kokaine hned po poziti prvej-jednej davky...
// pridané po 1 minúte od posledného príspevku
alebo zeby to bol heroin ?
_________________ To, že sa o niečo snažíš neznamená, že si to aj zaslúžiš.
Ale je rozdiel, ak si povieš, že budeš bez internetu týždeň, a vieš, že potom sa k nemu zase vrátiš, ako keby si sa ráno zobudil, a zistil by si, že nemáš internet.
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W