no 3d zrovna som nemyslel, ale aj to sa mi neskôr hodí, teraz potrebujem len nejakú simple utilitku - niečo čo dockáže zosynchronizovať spustenie záznamu niekoľkých video a audio stôp naraz (ak to dokáže aj viac ako 2 videá, tak by to bolo super)
Dám reálny príklad: Hrá kapela a mám 5 rôznych video vstupov z kamier, a niekoľko audio stôp (dajme tomu pre každý nástroj a spev jednu dajme tomu 8) pritom potrebujem, aby som sa vyhol zbytočnému parsovaniu začiatkov a koncov videí spôsobených práve tým, že by som niečo takéto nemal a všetko spúšťal manuálne v rôznych časových intervaloch (ok je to trochu zložitejší príklad, pre mňa momentálne stačia 2 videá a jeden video vstup)
Čiže mi vlastne ide o časové kódy a zosynchronizovanie, neviem, niekde som videl aj nejaký iný systém, ale už nepamätám jak to fungovalo.
Dík za rady a prípadne iné možné riešenie.
_________________ silentaslash || tiwdaym || tou(x)? NTB: ASUS ROG G752VS (KBL)-GB393T, CPU: Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake, Display: 17.3" LED 3840x2160 IPS matný, RAM: 32GB DDR4, GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5, SSD: SSD 256GB PCIe + WD Blue PC SSD 1 TB M.2 HDD: 2TB Seagate Barracuda Laptop OS: Windows 10 64-bit Periférie: monitor: 4k 28" ASUS MG28UQ klávesnica: Corsair Gaming straf Cherry MX Silent (US) myš: A4tech Bloody J90 Core 3 kovové pojazdy NAS: Synology DiskStation DS1517 + 8GB HDD: RAID5 (synology): WD Red Plus 4TB + 2x Seagate IronWolf 4 TB Wifi: ASUS RT-AC87U AC2400 Mobil: OnePlus 3T, 64GB |