Zdravim.
Mam taky problem, asi dost smiesny pre vas
, ale sama si s tym neviem rady. Takze, mam 2 laptopy, medzi ktorymi potrebujem sem tam presuvat nejake subory. Nastavila som zdielanie danych zloziek, ale ked si otvorim miesta v sieti, v 98%pripadov mi nic nenajde, ziadny pocitac v sieti a teda ani ziadne zdielane subory. Asi cosi robim zle, len neviem co. Mi to nejde do hlavy, kedze obcas ten pocitac/subory najde v pohode, hoci robim vzdy to iste. Poradi niekto, ako poriadne nastavit prepojenie dvoch pocitacov?
Neviem, ci je to dolezite, ale na jednom mam xp professional a na druhom vistu home premium.
Vdaka
edit: takze vista mi xpcko nasla, ale naopak to nijak nejde. Som skusala cez cmd ping+ip a vyzera to, ze je to dobre, takze asi to bude zlym nastavenim zdielania vo Viste? Poradi niekto, ako to nastavit tak, aby to ficalo? Som tam admin. Mne sa zda, ze veci mam nastavene spravne (zdielat slozku, dala som "everyone" a "spoluvlastnik")
edit 2: takze ani neviem ako, ako uz som to spravila. Zdielane zlozky z vista laptopu sa mi ukazuju na druhom laptope ako disk "Z" a v pohode kopirujem.
Mozete
Dik!