prepac hej mas pravdu, ok tak zacnem znova hej? takze mam MW XP v.2002 , graficka-NVIDIA GeForce 8500 GT, 512 MB , AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 4200+ 2,21 GHz, 1,00 GB pamäte RAM. staci to alebo nieco viacej? nom a jednoducho ,,, mm dosiel som vlastne na jedno riesenie- vies ake to je ekd zdielas obrazovku cez skype, vtedy ked si pustis na tvojom pocitaci nejaky film v napriklad VLC media player a pozeras ho tak ho vidi aj druha osoba pri druhom pc s ktorym tu tvoju obrazovku zdielas a tam je to pozeranie take ze sa to da vydrzat ale stale je to trochu sekave ale da sa to, ja by som len potreboval ked uz aspon tak ze ako tento obraz kde zdielas ked pozera film doladit aby to slo bez problemov, o informaciach druheho pocitaca ti nemozem vela povedat lebo ich nemam ale je to podobne ako moje, no a ak by si mal radu na to ako zvysit tu kvalitu cez ten skype bol by som ti hrozne vdacny,.. no a druha vec, pouzival som Remote administrator client a server, no a cez toto je to podobne ako cez Time speak viewr az na to ze vtomto programe uz ide aj prehravat video. ale opet je tu problem ze zas ta kvalita a to sekanie je opet tu, mozno to bude aj v internetovom spojeni ze? pretoze vlastne ja sa musim pripajat v tomprorame na nu cez VPC pretoze mam doma router ktory rozdeluje viac pocitacov, dufma ze ti to prosim aspon trchu pomohlo k rieseniu ako zdokonalit ten obraz pri pozerani filmov.
|