Stránka: 1 z 2
| [ Príspevkov: 39 ] | 1, 2 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 25.03.08 Prihlásený: 07.02.10 Príspevky: 72 Témy: 9 | 9 | |
Registrovaný: 25.02.07 Prihlásený: 16.02.16 Príspevky: 876 Témy: 144 | 144 |
tak design sa mi nepaci. je dost nemoderny, nezaujimavi. chcelo by to nieco zivsie ale na druhej strane je to prehladne co hodnotim dobre
|
|
Registrovaný: 03.04.08 Prihlásený: 10.12.19 Príspevky: 4667 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Trnava |
jedine co sa mi tam paci je welcome to ww..... pripomina mi to unix script ale inak bieda ... velka ..
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] |
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
Nadpis - to welcome... je jedina originalna vec na tej stranke a pači sa mi aj ten font. Samozrejme v modernej podobe - lebo celý ten web je ako spred 10 rokov - desgin v podstate 3 obdlžničky.
Poradim ti - kednevieš robiť webdesign a chceš len forum či čo to je, tak si stiahni dačo z tempate galerí. Ale v každom pripade tam zamier - aj pokial si chceš urobiť design sám - absolutne nemaš šajm u o modernom designe čiže potrebujebš vééééla inšpiracie.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Citácia: Aké sú vaše pocity, keď navštívite www.danciwo.net ?
Zlé.
Všetci tu spomínajú ten nadpis, je možno trochu originálny, ale inak ani ten nieje podarený - nechápem prečo je písaný po anglicky a prečo napríklad nemá vyplnený ALT.
Nepáči sa mi miešanie angličtiny a slovenčiny, tebe by sa tiež nepáčilo keby som every druhé word písal po english.
Je mi jasné, že je to web navrhnutý hlavne z pohľadu programátorov, ale hodil by sa tam aj zásah grafika/webdizajnéra.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 31.05.09 Prihlásený: 02.06.17 Príspevky: 562 Témy: 37 | 37 Bydlisko: BegyBen |
Hej no, posobi to staro. To by az tak nevadilo ak by to neposobilo gycovo staro. Uz len ked si pozries ten GIF pod Linky tak vidis, ze nieco nie je v poriadku. Ak to chces spravit, jednoduche so starym elegantnym designom nemam namietky, moze to vyzerat zaujimalo ale toto mi pride trosku gycove. (teda ak to hodnotim po grafickej stranke)
|
|
Registrovaný: 25.03.08 Prihlásený: 07.02.10 Príspevky: 72 Témy: 9 | 9 | |
Registrovaný: 29.10.07 Prihlásený: 27.10.23 Príspevky: 1395 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ta sablona by tomu urcite len pomohla
Este k tomu nadpisu... ked uz to vyzera ako text, preco je to obrazok? 
_________________ PC: OS: Windows 11 (64bit) CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: ASUS TUF RTX3060Ti 8GB RAM: 16GB DDR4-3200MHz Kingston Fury MB: ASUS TUF Gaming B550M WIFI SSD: 1000GB PCIe M.2 NVME Mobil: Xiaomi POCO F2 PRO |
|
Registrovaný: 16.08.09 Prihlásený: 07.03.14 Príspevky: 186 Témy: 16 | 16 Bydlisko: Levice |
Vieš Čo? Podla mňa ako dizajn sám o sebe je na nič ibaže keď si lepšie pozriem o čom je zhruba tá stránka, tak ako keby sa mi ten dizajn úplne na tú tému hodil... neviem si pomôcť 
_________________ "Najlepším spôsobom, ako sa na budúcnosť pripraviť, je vymyslieť si ju." - John Sculley |
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
To čo máš teraz na webe je oveľa lepšie ako tá šablóna. Design nie je práve najmodernejší, ale celkom priajeteľný. Skús skrátiť ten menu bar hore asi o polovicu, zvýrazni text, nech je jasné o čo ide .. daj širšie ľavé menu ...
(Prípadne sa môžeš pohrať ešte s farbami) ale rozhodne nepouži tú trápnu šablónu.
|
|
Registrovaný: 25.03.08 Prihlásený: 07.02.10 Príspevky: 72 Témy: 9 | 9 |
Tominator píše: To čo máš teraz na webe je oveľa lepšie ako tá šablóna. Design nie je práve najmodernejší, ale celkom priajeteľný. Skús skrátiť ten menu bar hore asi o polovicu, zvýrazni text, nech je jasné o čo ide .. daj širšie ľavé menu ...
(Prípadne sa môžeš pohrať ešte s farbami) ale rozhodne nepouži tú trápnu šablónu.
Trochu som to upravil, dakujem za tip. Nepochopil som to celkom s tým hornym menu barom. Mal by byt vycentrovany po zmenseni? Alebo zmensit a nie vycentrovat?
|
|
Registrovaný: 16.08.09 Prihlásený: 07.03.14 Príspevky: 186 Témy: 16 | 16 Bydlisko: Levice |
Tominator píše: To čo máš teraz na webe je oveľa lepšie ako tá šablóna. Design nie je práve najmodernejší, ale celkom priajeteľný. Skús skrátiť ten menu bar hore asi o polovicu, zvýrazni text, nech je jasné o čo ide .. daj širšie ľavé menu ...
plne súhlasím... ako som vravel ten web sa podla mňa hodí k danej téme
_________________ "Najlepším spôsobom, ako sa na budúcnosť pripraviť, je vymyslieť si ju." - John Sculley |
|
danciwo píše: Trochu som to upravil, dakujem za tip. Nepochopil som to celkom s tým hornym menu barom. Mal by byt vycentrovany po zmenseni? Alebo zmensit a nie vycentrovat?
Home | Programy | Fórum | Kontakt | Vyľadávanie -> má to asi 1-1,5 cm ... skráť to o polovicu, lebo je to príliš a zbytočne vysoké
Zmeň farbu nadpisov (nech nie je rovnaká ako farba v bočnom menu)
|
|
Tominator píše: Home | Programy | Fórum | Kontakt | Vyľadávanie -> má to asi 1-1,5 cm ... skráť to o polovicu, lebo je to príliš a zbytočne vysoké
Zmeň farbu nadpisov (nech nie je rovnaká ako farba v bočnom menu)
Môže byť takáto modrá? www.danciwo.net
|
|
Registrovaný: 30.04.09 Prihlásený: 11.02.10 Príspevky: 723 Témy: 81 | 81 |
tjn, zastarali design ale naozaj ak sa k niecomu hodi tak je to tato stranka.
co sa tyka funkcnosti tak mas napravo kopu miesta na rychle vyhladavanie a pri vyhladavani ti bytostne chyba vyber jazyku kedze sa moze stat ze casom budes mat 100scriptov obsahujucich rovnake slovo a pokial hladam script v jednom jazyku nebude ma pravdepodobne zaujmat dalsich X
|
|
No nie celkom. Keď prídem na stránku tak menu je oranžové, aj nadpis je oranžový -> pôsobí to divne. Ešte si oprav, chýba Ti "h" ->Vyľadávanie
|
|
Registrovaný: 11.02.09 Prihlásený: 15.01.25 Príspevky: 2208 Témy: 145 | 145 Bydlisko: Liptovský M... |
zrus tie tri obdĺžniky a namiesto nich ta daj len dve decentné zvyslé čiary ktoré ich budú oddelovať. Menu bysom dal takto:
Fórum:
:: Hardware :: Software :: Programovanie :: Všeobecné témy
Programy:
:: C :: C++ :: Pascal
A este by som ten header welcome nejak zvacsil, dal vacsie medzery medzi pismenami, sirsie pismena a tak, a dal ho do stredu nech to tam neni take krpate.
|
|
NieSomCvok píše: A este by som ten header welcome nejak zvacsil, dal vacsie medzery medzi pismenami, sirsie pismena a tak, a dal ho do stredu nech to tam neni take krpate.
Súhlasím... toto tam ešte chýba, ten celý čierny rámček, v ktorom je ten header zväčši, teda myslím daj mu väčšiu výšku a aj samotný obrázok zvýš, rozšír a viac ho vycentruj
|
pizet píše: Súhlasím... toto tam ešte chýba, ten celý čierny rámček, v ktorom je ten header zväčši, teda myslím daj mu väčšiu výšku a aj samotný obrázok zvýš, rozšír a viac ho vycentruj
Ste si istí, že vycentrovať? www.danciwo.net
|
|
Áno, ibaže... ako vidím aj rámček si zväčšil, ale roztiahni aj obrázkom myslím, že zväčši aj výšku aj šírku obrázka o 25%
|
pizet píše: Áno, ibaže... ako vidím aj rámček si zväčšil, ale roztiahni aj obrázkom myslím, že zväčši aj výšku aj šírku obrázka o 25%
Tak som pridal 25%...
_________________ I am sorry, did I break your concentration? |
|
OK, teraz je to nice... ako dizajn samotný ako som sa už vyjadril nie... ale tam práve ide o to, že to nie je samotný dizajn ale má nejakú tému a presne k tej téme sa aj super hodí... GJ(good job)
viac ma už nenapadá čo vylepšiť
|
ešte by sa hodil možno nejako vyplniť to nalavo pod tými linkami
|
pizet píše: OK, teraz je to nice... ako dizajn samotný ako som sa už vyjadril nie... ale tam práve ide o to, že to nie je samotný dizajn ale má nejakú tému a presne k tej téme sa aj super hodí... GJ(good job) viac ma už nenapadá čo vylepšiť
Ďakujem Vám za kritiku a špeciálne Tým, ktorí okrem nej priniesli aj návrhy na zlepšenie. Teraz sa môžete stať aktívnymi užívateľmi zbrusu nového webu 
|
pizet píše: ešte by sa hodil možno nejako vyplniť to nalavo pod tými linkami
to nalavo pod menu je priestor pre vaše banery vid ten jeden co tam je. tak si dávajte žiadosti kto chcete 
|
ja by som tam rád mal reklamný banner, ktorý by som ti do measiaca poslal... a tiež by som sa rád zapojil do tvojej programátorskej komunity pretože ako vidíš tiež sa o to zaujímam a mienim sa tomu aj venovať... a ak mi tam dovolíš mať zadarmo reklamu tak fakt ďakujem!!
EDIT//už som sa tam aj zaregistroval ! 
Naposledy upravil pizet dňa 29.09.2009 17:26, celkovo upravené 1
|
pizet píše: ja by som tam rád mal reklamný banner, ktorý by som ti do measiaca poslal... a tiež by som sa rád zapojil do tvojej programátorskej komunity pretože ako vidíš tiež sa o to zaujímam a mienim sa tomu aj venovať... a ak mi tam dovolíš mať zadarmo reklamu tak fakt ďakujem!! 
fajne tak mi posli baner link, stačí že tam potom nahádžeš pár programov, aj very simple, a bude to ok.
|
ten banner ti pošlem do mesiaca pretože stránka je vo výstavbe... je to v pohode?
už by sme to tu ale asi nemali rozvadzat tak prip mi posli SS
|
Ešte ako vravím, daj inú farbu nadpisov (Vytvorme spolu databázu programov...) a menu .. nech nie sú oba oranžové (skús tmavší otieň), a taktiež v menu ten sivý background kapanek tmavší.
Čo sa týka obsahu, tam nepomôžem nakoľko som PHPčkar 
|
|
Registrovaný: 11.02.09 Prihlásený: 15.01.25 Príspevky: 2208 Témy: 145 | 145 Bydlisko: Liptovský M... |
teraz to mas o 100 percent lepsie, este si mozes dat tie :: aj do toho vodorovneho menu pod headrom. A vies co? Nemam co robit, tak ti dnes vo photoshope spravim nejaky cool header s tym Welcome co povies?
_________________ "Only a warrior chooses pacifism, others are condemned to it." - unknown author |
|
Stránka: 1 z 2
| [ Príspevkov: 39 ] | 1, 2 |
|