Ahoj, problém mám ,,klasický" nemám žiadne pripojenie. Som na internáte. Admin mi MAC adresu neblokol, ovládač na sieťovú som aktualizoval no žiaden úspech. USB ethernet adapter podľa ,,očakávania" nepomohol, nič sa nezmenilo. Pripojenie nemám vypnuté. Bod obnovy nie je možný, neinštaloval som nič nové. Problém nie je u providera je u mňa, ale kde.
Po pripojení LAN by sa ikonka, signál/ikonka (k dispozícii nie su žiadne pripojenia) mala zmeniť na ikonku toho malého pc, no nestane sa tak. V okne centrum sieti/pri zobrazení základných informácii o sieti..... mi píše jedno, len NEZNÁME (závislú službu alebo skupinu sa nepodarilo spustiť) v normálnom prípade by tam bol ikona pc s názvom vášho pc s cestičkou na net (PC=>NETWORK=>INTERNET.
http://i42.tinypic.com/28l4e0z.png
Pri diagnostike - správa riešení problémov píše spustenie službu politiky diagnostiky. Čítam o tom teraz prvý krát v hlásen (neviem načo to je, kde to je). Notebook mám asus f3ke.
Vedel by mi niekto pomôcť, alebo dať nejaký iný konštruktívny nápad (zatiaľ okrem reinštalácie windowsu (7) - čo ak sa problém neodstráni???).