Prosim vas povedzte mi alebo poradte ze kde asi mam problem ked tuto moju stranku kazdemu dobre zobrazuje a len mne na vsetkych prehliadacoch takto:
Asi mas zakazany stahování obrázků nebo něco podobného, které prohlížeče si zkoušel?
No pouzivam FF, potom som to isiel skusit na Operu a IE a aj oni to robili presne toto iste...nechapem este v ten den mi to slo normalne a z nicoho nic...ale ked napisem niekomu na icq nech skusi ci mu dobre nacita tak im nerobi ziadny problem...a k tym obrazkom, mam ich povolene...a ked sa snazim ist do administracie dava Pristup zamietnuty...newem...toto vsetko robi len mne...
A ked dam na tie slova napr. na "Obsah fora" a cez prehliadac dam ze "Zobrazit obrazok" tak mi vyruti toto:
To znamena ze prehliadac vie citat udaje z mysql databazy, ale nevie citat z mojho ftp kde je template a jeho obrazky obrazky...robi to len mne na mojom pocitaci...newem...neco mam zle nastavene a newem to najst...nic som neprestavoval, len som jedno rano zapol comp a toto mi urobilo s forom...tak ja newem...pls pomozte...