zdravim dufam ze som dal vhodne tema ak nie mozete mi to locknut ale pred tim potrebujem pomost...
mam ati 4200hd na doske a dnes mi pride konecne ati radeon 5870 ... no a neviem si poradit co sa tika ovladacov....Mozem dat tie ovladace na 5870 pred tim ako budem zapajat tu kartu ?
lebo teraz tam mam ovladace na tu 4200hd a vraj ich nemusim mazat kedze ide tie o ati...alebo mozem kludne zapojit kartu a potom nainstalovat tie ovladace...diky len to som chcel
najpr by som odinstaloval ovladace,tak zalozil kartu-preinstaloval windows a nainstaloval ovladace na nu.Pretoze sa moze stat ze ti bude padat windows.Nemusi ale moze.
po nahodeni karty na dosku odinstalovat stare ovladace a potom nahodit nove, to je cela veda
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
a na tie stare ovladace sa vysrat ? timi novymi by sa mali prepisat alebo vraj automaticky odstranit kedze mam win7...uvidime...cize neriesim pichnem a dam nove ovladace ok ? xd