Zdravím vás, Chcem sa informovať, či mi pomôže vyriešiť problém zmena providera ... Som už asi cca 5 rokov u T-comu ... prvé 3 roky to bolo fajn, som človek ktorý chápe aj zlyhanie vecí, že občas sa vyskytne problém, je to normálne, ale čo je moc to je moc ... Keď som od nich mal Turbo 3 istú dobu mi začalo blbnúť, problém sa riešil už stažnostami atď. nakoniec asi po MESIACI mi internet opravili a hodili ma na TURBO 2, tak som bol rád (ale to bolo v roku 2012) potom bol klud, a nastal problém, technik mi zavolal opravilo sa ... na to asi za 2 mesiace znova mi začal padať internet, zavolal som tam znovu, samozrejme znova do 3 pracovnych dni mi zavola technik, problém sa opravil tak už som si povedal že dúfam že naposledy... Som velmi kludný človek, ale ked mi začal včera padať internet, už som chytil nervy ... Dnes u mna bol technik ktorý mi vymenil zásuvku, skontroloval znížil mi rýchlosť z 4,5 MB na 2MB či to bude držať ... No neklamem ak poviem že po odchode technika mi to 2 krát spadlo, ale pozor to som na tej spomalenej rýchlosti... dnes večer sa tam chystam volať nech mi ju dajú naplno, a ak to začne padať mám nárok na zrušenie zmluvy ...
Ale tu je otázka či mi to pomôže ? možno nejaké vaše skúsenosti lebo to neviem, že oni ma prehodia na iný kábel ked je to iný provider ? Lebo ja bývam na dedine to znamena, že žiadny opticky kabel riešiť nemôžem ... mám doma klasicky zasuvku z ktorej idem DSL kablom do routra ... Velmi pekne dakujem za všetky navrhy