Ahojte prosim o surnu radu neviem preco sa mi zmensuje stale kapacita HDD a pritom nic neinstalujem mam 750GB disk a odrazu je z toho vyuzitelnych len 350GB ???????????????? viete mi poradit lebo den za dnom mi to klesa a neviem preco.
My mame skade vediet v akom stave mas ty tvoje PC? Si to preskenuj na viry a spyware a potom si odsleduj, co ti najviac zerie miesto napr cez disk analyzer v ccleaneri.
Body obnovenia po nainštalovaní OS sú nastavené na určité %? Čim väčšia kapacita disku ,tým viacej miesta to zeberie.Takže zníž si % ,ktoré používa OS pre body obnovenia.
_________________ PCMB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 3050 O6G SSD1:Samsung 850Pro 256GB SSD2:WD Blue 1TB SSD3: Crucial MX500 2TB SSD4:Kingston DC600M 1,92TB SSD5:WD RED SA500 4TB SSD6:WD RED SA500 4TB SSD7:Samsung 970 EVO PLUS 2TB PSU:Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
Zdravim, mam problem s kapacitou particie c. Povodna particia C mala 70GB total space a vykazovala 15GB volneho miesta. Prerozdeleny disk pomocou MiniTool Partition. Teraz ma C 250GB total space. Ukazuje mi 76GB volných z 250GB. Ked oznacim cele C-cko a cez properties sa na to pozriem, cele C-cko ma len 29GB?? CC Cleaner, Spybot, vsetko ciste. zalohy uklada na D particiu Najvacsi file na C ma len 624 MB - DataStore.edb Prosim o radu, ako zistit skutocnu velkost disku, resp. co treba odstranit aby neukazoval bludy, a hlavne aby vykazoval viac miesta.
samozrejme odkrytie skrytych nepomohlo Temp nerieši ten rapidny narast objemu. Tiez si neviem vysvetlit to protichodne zobrazenie kapacity. Pred delenim bolo na c 55Gb zabratých, teraz ukazuje cca 180GB zabratych. zalohy su na D disku. Po oznaceni vsetkých suborov na c v properties ukazuje len 29Gb zabratých..
Dal si zobrazit skryte aj systemove subory? Zapina sa to zvlast.. Mne sa najviac osvedcili suborove manazery, napr. Total Commander, Altap Salamander.. Tam uvidis realne velkosti jednotlivych zloziek..
To by nemalo mať nič spoločne s OS.Možno si rozdeľoval partície cez OS a ten program tam spravil nejaký záznam ohľadom partícií,ktorý po reštarte mal vymazať a nevymazal.
_________________ PCMB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 3050 O6G SSD1:Samsung 850Pro 256GB SSD2:WD Blue 1TB SSD3: Crucial MX500 2TB SSD4:Kingston DC600M 1,92TB SSD5:WD RED SA500 4TB SSD6:WD RED SA500 4TB SSD7:Samsung 970 EVO PLUS 2TB PSU:Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
delil som cez minitool partition wizard, bez formatovania samozrejme. tie files su fakt velke, tiez myslim, ze to bude bez problemov - dufam ale su tam fajly z roznych datumov. zeby system vol. info robil az take velke fajly, spolu cca 130 GB??