Som v tomto amater. Mám 2 partície disku - systemovu (300 GB) a datovu (630 GB). Nebolo by na škodu zmenšiť systémovú na 80 GB a zbytok pripojiť do datovej. Ako to mám spraviť ?
Partition Magic, lenže najskôr ti pôjde partíciu zmenšiť ale pripojiť nie, jedine ak by si tu jednu naformátoval, tím by ti vzniklo free space a z toho by sa spravil novú . Treba to tam pozrieť, už som stím dlho nerobil a je tam veľa možností pre správu diskov.
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
ja mám 80Gb HDD a nainštaloval som windows a nainštalovalo mi ho iba na 20Gb a druhú partíciu mi nezobrazilo nie je tam asi som ju neoznačil keď som inštaloval.
Dalo by sa to nejako teraz softwérovo urobiť na 20gB čo mám ako windows a tých 60 na data?
jednoducho v spravcovy diskov (start - pravym na pocitac - spravovat - ukladaci priestor - spravca diskov) tu nezformatovanu cast (bude oznacena ciernym pruhom) naformatujes
ale pozor na nastavenie formatu, aby si mal NTFS