Caute. mam taky problem. OS Vista.Notebook. Mam rozdeleny HDD. Znicoho nic mi zmizlo D-cko. Mam na nom vsetky data. V sprave diskov je ale nema priradene pismeno a ani sa nejako neda pridelit. Stale mi vypisuje nejaku chybu. Konkretne: Operaciu sa nepodarilo dokoncit,pretoze zobrazenie konzoly spravy diskov nie je aktualne. Obnovte zobrazenie pomocou ulohy obnovenia.Ak problem pretrvava,zavrite konzolu spravy diskov,a potom ju restartujte,alebo restartujte pocitac. Skusal som vsetko a stale nic. Nakoniec som pomocou programu R studio vsetky data zachranil ale stale neviem rozbehnut HDD. Poradte
Cez sprava diskov mi format nejde. Stale nejaky error. Konkretne: "vyskytla sa neocakavana chyba. Dalsie informacie o tejto chybe obsahuje dennik systemovych udalosti.Zatvorte konzolu sprava diskov a potom ju restartujte,alebo restartujte pocitac." Uz fakt neviem co s tym. Data mam v podstate zachranene ale teraz neviem ako to D:-cko sformatovat. Nijako to nejde
ak vie formatovat a vytvarat particie tak samozrejme
podla mna nebude stacit format, ale odober- zmaz celu particiu, a nanovo vytvor primarnu particiu, naformatuj ntfs. uvidime.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
to som chcel poradik ako dalsie keby formatovanie nefungovalo . s tym softwarom to pojde lahucko. ale ak s tym nevies robit tak funguje to tak ze naklikac co chces urobit a tam vlavo hore das tu zelenu sipku, restartne sa ti komp a pri starte sa ti to vsetko spravi naraz.
Ok. ako mam v tom programe pracovat? Na co mam prve klik? Moznosti: Protect system and data,Maintenance,Rescue and recovery,Securely dispose of hard disk,alebo Advanced options? A dalej potom co? Mozes mi to prosim presnejsie popisat? Dakujem
jaaj jasnee chapem daj sa uplne dole daj advanced options a tam daj to Hard Disk Manager 2008 a to sa ti otvori a tam nalavo mas delete partition, merge partition atd atd