Jezis, na nic nenadavam. Robim IT 20r, samozrejme ze viem ako sa starat o bezpecnost uctov.
Navyse ten problem nieje moj, ma s tym problem jeden znamy. Ci to pisem vo svojom mene alebo v jeho, nieje podstatne.
amozrejme ze cez net ti kazdy povie aby si zmenil hesla, lebo ostatok uz vyzaduje diagnostiku daneho pc na rozny bordel a pripadne aj domacej LAN.
Pointa je, zistit co najviac infa ohladom zariadeni ktore zobrazuje google a zistit ako funguje ich detekcia u googlu. Ako som pisal predtym, ci v pripade NATu u ISP kde je 40cp za jednou IP to google nezobrazuje ako viac zariadeni na googli. Aj ked ine zariadenia od inych ludi su lognute do ineho konta, ale idu tam zo stejnej IP, takze...
Myslel som tu tabulku ktorej screen si sem dal, to je ona.
Ja len ze ci o toto dakto dakedy nezakopol a nema info. Preto som napisal aj do googlu, kde su najpovolanejsi. A tiez aj sem, ak tu dakto o tom vie ze ako to funguje a napisal by skorej
Citácia:
Odkedy mi pred časom nejaký ... hekol 4 z 10-15 Gmailov, ktoré nikam nikomu nikdy nedávam a nedám
presne daco podobne riesim aj s tym znamym...navyse sa jedna aj o rozne maily na yahoo, azet, atd. Aj v tvojom pripade, uz to, ze si tie maily nikomu nedal, tak ich hackli. Ako mohli vediet ze vobec existuju? Toto tiez nechapem. A tiez, google neni nejaka garazovka, aby len tak z prdele hocikto bol schopny hacknut gmail...pokial tam nemas heslo typu janko123. no tu sa mi tiez nechce verit aby google nemal ochranu pred bruteforcovanim hesla do mailu.
Samozrejme som robil skeny na keyloggery, rootkity a rozny bordel. Dokopy som nic nezistil. Bezal tam sken mbam, mwav, superantispyware, gmer, bitdefender antirootkit, a este zopar inych.