aktualne mam zoradeny jeden konkretny priecinok (fotky) od A po Z (zoradenie podla nazvu vzostupne). dalo by sa niekde zmenit aby to bolo opacne ale s tym, ze priecinky by boli stale navrchu zoznamu a dalsie subory az pod nimi? lebo ked len zmenim vzostupne na zostupne, usporiadanie funguje len navrch nad priecinky vyskoci par textovych dokumentov ktore tam tiez mam
tak som sa k tomu po tyzdni vratil, znova prebehol cely google a zistil ze nieco take je vlastne nemozne a povazuje sa to za nejake "divne spravanie" pri zoradeni podla mena zostupne, kedy dava navrch subory a nie priecinky
co som vysledoval, tak u windowsu su vzdy priecinky navrchu, okrem toho co pises....akonahle zmenis zoradenie, akoby sa to chovali natvrdo podla nazvu a nnedeli to na priecinok/subor pripadne skus na zaciatok nazvu priecinku pridat na podciarknik, ci ho to neda na vrch
on to aj deli na priecinky a subory, len subory dava navrch
jeden priecinok mam aj s podciarkovnikom pred nazvom, mam aspon ten navrchu (len pri klasickom zoradeni podla abecedy), ked to je obratene hodi ho uplne naspodok
nakoniec som to vyriesil (vdaka tatko Tom). Najprv zoradit podla typu a nasledne shift+click na nazov (tym sa vlozi nieco ako sekundarne zoradenie bud A-Z alebo Z-A)