Zdravím,
dlhšie som nesledoval trh, a moc sa v tom teraz neviem orientovať, mohol by mi niekto poskladať zostavu do 250€
s DPH, a potom druhú zostavu tiež do 250€
bez DPH ? Ako dve rozdielne zostavy na porovnanie, možno budem mať možnosť si odrátať DPH, ale neviem či to bude naisto možné, inak ak niekto viete aké sú podmienky toho že sa dá odpočítať DPH, teda či musí byť podnikateľ, mať živnosť atď. tak by ste mohli napísať čo treba splniť. Inak, vrátim sa k tej zostave, mala by to byť zostava na prácu a úplne občasné hranie, takých hier ako CS 1,6 , World of Warcraft, a nejaké novšie hry ( typu NFS, NHL, nie typu Crysis atď. ) na naj low detailoch, viem že to nebude žiadny herný stroj, ledatak do kanclu, takže nič extra neočakávam, len nech tam neni int. grafika
Na CPU môžete ubrať, trochu ho pretaktujem, o pár %, potom RAMky aspoň 2GB ( neskôr dokúpim ). Ak by sa dalo, tak na MB môžete pridať na úkor GPU, hlavne nech mi v budúcnosti zvládne upgrade, bolo by dobré aby zvládla upgrade CPU aj GPU ( teda žiadnu MB s AGP slotom, CPU nejaký low end zo socketov, kde bude možný upgrade teda u Intelu 775 a u AMD socket AM2 popr AM2+. ). Ten PC je východiskom z núdze, tak prosím žiadne posty typu "to sa ti neoplatí, došetri xxx€ a potom kupuj". Keby ho nepotrebujem, tak si našetrím dlhšie, aspoň 500€, ale financie a čas tlačia, najhoršia kombinácia, takže teraz chcem nejaký low end PC ktorý bude mať schopnú MB, aby sa dal tak dajme tomu za pol roka upgradnúť na nejaký mid end aspoň
Ďakujem