pomozte mi poskladať zostavu skrinku a monitor mám, počitač by mal byť herný, mam tuto bednu mozno vam pomoze pri vybere zakladnej dosky lebo neviem či to zavisý od bedne dakujem.
zdroj by tam mal byť 350W niesom teraz pri pc je to kamošov....su tam 2 dvd roomky HDD tiež .... ak by bolo 350 malo tak by si mohol pozrieť daaky 500W za rozumnu cenu
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
to ti poviem neskor zatial by si mi mohol len tak približne popozerať daake komponenty? lebo ja sa nevyznam moc že či tie dane komponenty sadnu na daku dosku a či vobec ta doska sadne do tej bedne
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
zdroj by som vymenil
http://datacomp.sk/be-quiet-pure-power- ... 68793.html to s tou spotrebou je blbost, pri rovnakej zostave a rovnakej ucinnosti spinaneho zdroja bude spotreba rovnaka, ci sa jedna o 500 alebo 600W verziu
len ide o to že pri nižšej záťaži má zdroj aj nižšiu účinnosť... teda aj vyšší odber zo siete.... pod 20% zaťažením účinnosť rapídne klesá aj pri 85+ zdrojoch kľudne aj pod 70% u no name ani nechcem vedieť koľko to je.. a čím viac W tým je vyťaženosť nižšia
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini