Ahojte, zhanam pc zostavu maximalne do 600 € (nie viac, musim sa vojst do ceny).
lcd monitor: 27", ktory budem pouzivat aj namiesto TV
pocitac: vyuzitie internet, hd filmy
budem vdacna za kazdu radu, vopred dakujem
SPOLU 651,17
este vecsi low end som uz fakt nevedel na tvojom mieste by som si dosporil nejake peniaze alebo aspon skusil zohnat nejakeho kamarata s krabicovou verziou OS
edit:trebalo by ked tak asi este nejak poriesit nejaku redukciu aby si napojil ten monitor do tohoto vsak uz moc nevidim neviem ake vsetky mozne sa vyrabaju. alebo mozno by sa dalo este ist do nejakeho komplet HCTP ale v tom sa ties neviznam
_________________ [spoiler=moje PC]MB MSI Z77A GD55 // CPU Intel® Core i5-2500K, 3,3GHz //COOLER Prolimatech bsic 81 black//Cooler fans 2x ARCTIC P12 PWM 120 mm //RAM 12GB Kingston DDR3 1333Mhz CL9 HyperX blu Edition 2x4gb/2x2gb//VGA Gigabite Nvidia GTX760 2Gb rev.1 // HDD Seagate Barracuda 7200.14 500GB s Advanced Format //SSD Intel 545s 256 GB, Kingston A400 120 GB //CASE cooltek antiphon //CASE fans intake 3x ARCTIC P12 Silent 120 mm regulated to 5V /outake ARCTIC P12 Silent 120 mm regulated to 5V//PSU Be quiet! Pure Power L7-530W 80plus//single sleeved cables black and blue// LCD NEC//TABLET Wacom Intuos Pro M papper edidion[/spoiler]
ja som zabudla napisat, ze bedna musi byt uz vyskladana..je napriklad tato podobna tej, co si vyskladal ty? http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 2K78EA-AKB a ten monitor sa mi pozdava..len mi nie je jasne, aky konektor ma mat na pouzivanie namiesto TV - scart alebo hdmi? (budem to pripajat cez setobox)