Zdravíčko,
chcel by som poradiť ohľadom poskladania zostavy (najlepšie cez Alza.sk), ktorá by mala byť v poradí na:
1. hranie hier v súcej kvalite (napríklad, aby potiahol nový Dragon Age: Inquisition, ktorý využíva Frostbite 3 engine, na vysokých, aj keď nie ultra, detailoch)
2. video capture počas hier (napríklad použitie FRAPS/Dxtory počas hrania, aby to dokázal PC celé utiahnuť na medium detailoch bez sekania - bude treba lepšiu CPU, ešte niečo iné?)
3. video editing (nemal by byť problém po splnení predchádzajúcich dvoch požiadaviek)
PC zostava by mala byť bez OS a monitoru. SSD nie je potrebný, keďže sa mne osobne nezdá, že by za tú cenu priniesol nejako extra veľa. HDD 3 TB.
Čo sa ceny týka, tá je flexibilná. Uvedomujem si, že požiadavky hore sú veľmi široko definované. Chcel by som však niečo, čo by ich všeobecne, na priemernej úrovni napĺňalo, bez toho, aby bola celá zostava príliš drahá. Budget mám flexibilný do 1000 eur, avšak očakával by som, že by sa zostava dala vyskladať za menej s tým, že by sa prípadne v budúcnosti podľa nových nárokov upgradla. Samozrejme, rád si nechám poradiť ohľadom požiadaviek hore.
Díky.