tá doska tam vojde len jak vravím, diery pre kabeláž sú robéné pre ATX dosky a E-ATX je širia o 2 cm, takže bude prečnievať trochu nad tie diery, nič viac.
skriňu napr. Corsair 400R, tá má okolo dosky o dosť viac miesta k dieram na kabeláž a tá doska tam vojde s rezervou.
ak to mám nediplomaticky povedať WD sú
, oproti Samsungom a Seagate uhučané a rozvibrované. tie rozdiely v rýchlosti sú úplne nepodstatné, to nie je nič čo by človek v reáli postrehol.
to postrehneš až keď porovnáš 7200 a 5400 otáčkový disk. ak porovnávaš dva 7200 otáčkové, tak si to proste nevšimneš. ber Seagate.
quadro do SLI a tripple SLI? panečku, ani neviem či to vôbec funguje. v živote som sa nestreto, že by nad tým niekto rozmýšľal. a otázna je SW podpora, škálovanie a optimalizácia v softoch. neviem, znie mi to divne. ale 430-ka to zvládne aj tak. aj poriadne taktnuté 6-jadro si nevezme viac než 200W + 120W 3ks grafiky v plnej záťaži, periférie a disky sú len nejaké drobné. stále tam bude dostatočná rezerva. keby už...
vodník by bol fajn, ale určite nie tie all in one sety, od toho je Noctua výkonnejšia a navyše tie sety sa nedajú udržiavať a sú hlučnejšie /ak nevymeníš ventilátory/. ak vodník, tak potom už jedine skladaný na mieru k zostave, ale to sú už iné peniaze.
// pridané po 7 hodinách 40 minútach od posledného príspevkutakže stačilo mrknúť do popisu a SLI s Quadrom 600 nerozbeháš, ani nemá SLI konektor na plošáku.