Zdravím Páni
Je možné že sa môže poškodiť flashko vírusmi ? pri prezeraní videa niekedy naskočilo "flash playes bol poškodený" potom my ukáže že mám preskenovať android ale to my vyrúti nejaký úplnú somarinu potom som dal aktualizovať stránku a potom video šlo prehrať, tak som to ignoroval ale prišiel raz taký problém ktorý pri prezeraní hocijakého videa na YouTube nejde ani načítať stránka nie to aj video a niektoré stránky pre ktoré je nutné flash tak sa zobrazujú ako keby som vôbec nemal to flash a deje sa to aj na Facebooku hocijaké video na FB dám prehrať a ukáže video sa nedá prehrať taktiež neidú zobraziť niektoré obrázky a fotky
Mobil mám HTC Desire 310 nový cca paru mesiace a skúšal som aj resetovať celú pamäť pomocou obnovenie továrenského nastavenia, vymazalo my všetky data ktoré som mal v internej pamäti
a taktiež som mal raz problém rootnút ho ale nepomohlo to, skúšal som ho cez program KINGO root
// Spojený príspevok Štv 23.10.14 16:41vidím že menší nezáujem tu je
![:(](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile18.gif)
aspoň by som chcel odpoveď či sa dá vôbec preinštalovať flash na mobile kde už je nainštalovaný a tak tiež píše v programe youtube žiadne pripojenie čo na prehliadaču mi net fičí normalne