Dobrý deň,
zameriavam sa skôr na videá ako na fotky. Točil by som len krátke úseky ktoré následne budem upravovať v adobe premiere / after effects a sem tam budem potrebovať aj fotky do videí. Navyše idem teraz na vysokú školu kde budem taktiež celkom často fotiť a preto asi rozumné bude kúpiť zrkadlovku.
Môj problém je ten, že si nie som istý či je lepšia zrkadlovka alebo kúpiť radšej HD kameru ktoré dokážu tiež v podstate fotiť ale nie tak kvalitne.
Preto som sa chcel spýtať čo si myslíte: Je lepšie si kúpiť zrkadlovku alebo HD kameru keď sa hlavne zameriavam na video?
Počítam že rád by som si to zaobstaral tak do 500 € a zrkadlovku mám vyhliadnutú:
http://www.alza.sk/nikon-d5100-cerny-ob ... tm#recenze ale predsa sa bojím toho, aby som nebol sklamaný z kvality videa.
Pre zrkadlovku som sa rozhodol aj preto, pretože mi kamarát hovoril nech si ju určite kúpim že v dnešnej dobe majú niektoré aj kvalitnejší obraz a zrkadlovky disponujú množstvom zaujímavých funkcií. Napriek tomu by som rád ale počuj aj názor niekoho iného
Ďakujem