Ahojte. Dnes v praci za mnou prisla kolegina s vcelku zvlastnym problemom. Vcera vecer si chcel jej priatel nastavoval telefon a chcel si overit, ci mu funguje prijimanie MMS sprav. Poprosil ju nech mu posle nejaku fotku. Tak sa zacala hrabat medzi fotkami v telefone, a uplne na spodku priecinka s fotkami (nie obrazky, ale priecinok kde su fotky z telefonu) nasla zvlastnu fotku. Bola na nej tvar chlapca s velmi zvlastne tmavymi ocami a zvlastne zdeformovanim kutikom ust. Celkove to posobilo strasidelne, az ju z toho zima vytriasala. Cela fotka vyzerala ako nejaka velmi stara fotka, skoro az ako malovana. Nechapala ze ako sa tam fotka dostala, pretoze ju urcite nefotila. Taktiez jej udrelo do oci ze je na konci galerie, az za uplne starymi fotkami. Tak si pozrela informacie o subore a tam nasla rok odfotenia 1970. Chcela ju preposlat priatelovi, ale ten ju sfukol, ze urcite chytila nejaky virus z facebooku (neviem ako dospel k tomu ze obrazok moze obsahovat virus - kolegina ale vravi, ze jej priatel neni moc technicky zdatny) a ze nech tu fotku okamzite zmaze. To bohuzial aj spravila, co mi je teda sakra luto, lebo by som sa na tu fotku velmi rad pozrel. Neverim velmi v nadprirodzene veci, ja si skor myslim ze jej niekto nabural telefon a podstrcil tam takuto fotku aby ju vystrasil. Keby som mal aspon ten subor, mozno by sa dalo vystopovat odkial prisiel. Co si myslite, da sa takto podstrcit fotka do telefonu? Mimochodom ma jeden z tych mensich sony xperia telefonov. Neviem presny tip, furt si ich mylim ale zajtra sa jej opytam.
p.s. Viem ze si to nevymyslela, lebo som jej z poza chrbta dnes videl na pocitac (nevidela ze som tam), ako hladala nejaku zmienku na internete ci sa niekomu nieco podobne nestalo. A celkove som mal dojem ze aj ked ani ona moc neveri v nadprirodzene veci, dost ju to rozhodilo.
_________________ CPU:Intel Core i7-8700K ; MB:MSI Z370 SLI PLUS; VGA:2x MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING 11G - SLI; PSU: Corsair RM850i; OS WINDOWS 10 |