Ahojte. Mam od dneska velmi zvlastne problemy s mojim desktopom (vid podpis). Dnes som mo po nainstalovani aktualizacii restartol a nabehol v rozliseni 800x600, AMD control center hlasil, ze nemam nainstalovany ovladac alebo nepracuje spravne. Potom sa mi PC sam od seba resetol. Nesiel nabehnut pokial som nenastavil defaultne hodnoty v biose (normalne cez bios, nie reset), stalo to na obrazovke s logom MSI kde boli len nejake udaje o dostke, pamati atd. a moznost ist do biosu. Potom sa PC resetol pri nacitavani Windowsu. Potom som vytiahol grafiku a nabootoval na integrovanej. Vsetko ide normalne len som mal koli resetu biosu prestaveny cas (pomedzi tie restarty som raz robil aj reset jumperom lebo ked som nastavil grafiku na integrovanu cez bios, nie vytiahnutim grafiky tak sa nedalo nabootovat, bola cierna obrazovka) tak som nastavil cas a datum na aktualny a hned ako som to potvrdil sa vyplo aero rozhranie. Neslo aktivovat ani cez ovladaci panel manualne. Prestavenie hodin a datumu naspat nepomohlo no aero sa za par minut samo zaplo. Dalsia cudna vec je ze mi nefungovali ziadne google sluzby teda vyhladavac, gmail, prihlasenie v prehliadaci chrome atd, vyhodilo to chybu certifikatu, po nabehnuti aera uz to isde. (neslo to ani v IE ani v Chrome).
Ma niekto potuchu co by taketo problemy mohlo sposobovat? Tipujem to asi na tu zakladovku, s ktorou som mal odjakziva problemy (s integr, zvukovkou) no musim odskusat moju grafiku v inom PC... //este ma napadlo ze pomedzi tie resety a restarty mi BIOS raz hodil hypertransport error no neviem presne co to znamena.
|