raz som to tu uz pisal, ale vtedy som myslel ze to je grafika. Je to tak nadlhsie, ale to prezijete...Aby som objasnil o co ide: pred tromi mesiacmi som obnovil nejake tie komponenty v PC (zakladna, grafika, zdroj, ram). Postupom casu som si zacal vsimat ze obraz nejde pri akom kolvek pohybe dost plynule (aj napriek vykonnejsej nataktovanej grafike HD3850) opisal by som to ako nejaky posahany usekany motion blur. A to na kazduckom rozliseni a detailoch. Grafika totiz ide v kazdej hre na plnych, len sa k tomu pridava ta neplynulost. Neda sa to takto presne popisat. V priebehu februara som menil aj procesor na athlon x2 5000+ BE 3Ghz. Takze som sa zameral na grafiku...ale aj po prehodeni na staru nVidiu na skusku, robila presne to iste! Preto mi zostava uz len zakladna doska asus M2A-VM. Je mozne, aby toto sposobovala zakladka?
_________________ Dôchodca: M2A-VM, AMD Athlon X2 64 5000+ BE 3.0GHz (OC) + AC Freezer 64 Pro, ATI Sapphire HD3850 512MB (OC) + AC Accelero S1 Rev2, CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz, Samsung P2470LHD + ACER AL1716 |