Dobrý deň,
Musel som pre inštalovať windows a tak som si dal Vistu, ale nech ce mi v nej naištalovať zvuk ani z cd-rom, ani cez pridať nový har. Je tam nejaká možnosť kde sa zohnať na zvukovú kartu ovladač, alebo sa rovno napojiť na Microsoft a oni mi pošlu ovladače?
Typ zvukovej karty:Hercules Muse 5.1 DVD
a
ked naištalujem avast tak sa mi zablokuje net???
Diki
jj avast nemože sam od seba nič.. pravdepodobne si sa s tym hral.. ovladače ajdeš na vyrobcu aj pre VISTU by tam mali mať niekde zavesene.. dnes je to už u vyrobcou tychto zariadeni rutina.
PS: Skusim som sa ti nato mrknut tak ovladače na vistu som nenašiel len pre XP..
Microsoft ti posle velky prd. Neni to ich problem, ovladace si musis zohnat sam, napr., z webu vyrobcu zvukovky.
Vista si vie cez Windows Update najst, stiahnut a nainstalovat ovladace pre zvukovu kartu. V XPckach je to naprd, tam tato moznost nefunguje, ale vo Viste ano.
Problém je čiste v tom či Microsoft support center má k dispozícii potrebné ovládače. v ničom inom. operačný systém to dokáže už od windowsu Millenium. až jedného dňa skončí support pre windows vista tak som si istý tým že ani vista si nijaký ovládač nestiahne od MS.