cawte,
mam problem: zvuk mi ide len na jednom reproduktore! zapojil som aj sluchatka a rovnako! myslite ze je problem v zakladnej doske? win. som uz preinstaloval! pomozte mi! myslite ze by sa vyplatilo kupit zvukovu kartu? henta je integrovana na doske-doska je asus a7v8x-x!
pls odpiste!
ak mate nejake zbytocne zvukovky na pci slot a ste ochotny ich predat(tak za max. 250 sk) tak napiste!
Tak v prvom rade si skus precistit vystup na integrovanej zvukovke. Napriklad Kontoxom. Dalej si skus preinstalovat ovladac k integrovanej zvukovke. A este otazka...tie sluchatka si zapajal priamo do vyvodu na zvukovke alebo do jacku na reproduktoroch? Ak do jacku na repro tak ich skus priamo na zvukovke.
tak potom ti asi odisiel jeden kanal na zvukovke, stava sa to, jedine novu zvukovku
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
uz som to spravil!!! bol zaspineny jack ale prvy raz som to dobre nevycistil!! dnes som to urobil s benzinalkoholom-poriadne a fakci to-zatial!!! dik za rady a ten mily clovel co mi xcel poslat zvukovku ---uz nemusi ale dik za snahu! cawte