Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 7 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
Ahojte
moja otázka znie keďže sa zvyšovalo DPH s 19 na 20 percent je logicke že ceny stúpli.
No ale moja otázka znie keď niekto podpísal zmluvu a má tam cena za službu mesačne je 14,90€ tak majú právo mi fakturovať 15,02€ ???
Keď na zmluve je jasne pisane cena s DPH .... ?
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
|
to ta trapi 12 centov?
Predmetom zmluvy bude asi cena sluzby a DPH sa k tomu dopocitava.
|
|
Registrovaný: 31.08.07 Prihlásený: 27.03.15 Príspevky: 1800 Témy: 153 | 153 Bydlisko: Komárno |
no praveze predmet zmluvy je služba internet zo sumou 14,90 s DPH kdežto nie je uvedena kolko percent je z toho DPH ....
_________________ Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš. Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica) Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí. život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať. Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať |
|
Registrovaný: 03.04.07 Prihlásený: 30.09.13 Príspevky: 23 Témy: 2 | 2 |
...no pravnik nie som,ale ked tam nikde nie je uvedene, ze dph je 19%, tak 14.90 s DPH je 14.90 pri akejkolvek vyske dph...ale oni tam budu mat este niekde v zmluve urcite nejake skryte poistky...Daron, ide o princip, kazdy len zvysuje vsetko,ale ked klesla DPH, tak to nebolo citit nikde...
|
|
presne o toidem tomcop, nie o tyych 12 centov ale o to ako na ot idu na prvej fakture ma chceli ojebat napisali mi ze fakt od 1dec a poslali mi fakturu zuž aj na november tak som hned siel do firmy a tam ta žena ktora nic nevie hned volala DO BA na storno Faktury
Uploaded with ImageShack.us
|
|
pozri si cennik a VOP ci to nepise tam
|
|
Registrovaný: 20.01.11 Prihlásený: 08.04.23 Príspevky: 189 Témy: 6 | 6 Bydlisko: Košice |
Firma TechniCom, s.r.o. platcom DPH, tak cenu zvysit mozu, pretoze DPH zvysil stat, cena bez DPH sa nezmenila. a podla zakona toto znasa kupujuci.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 7 ] | |
|